Türkçem düzgün, İngilizcem idare eder. Ben Rana Derya, 25 yaşındayım. Balçova’da yaşıyorum. 173 boy, 57 kilo, saç kumral, göz koyu kahve. Yatakta Türkçe konuşmayı tercih ederim. Tercüme yaparak vakit kaybetmeyelim.
Ne istediğinizi kısa ve açık yazın. Anlaşınca ya evime gelirsiniz ya da ilçedeki otelde buluşuruz. Önce duş, sonra vakit. Kondom kullanırım. Kamera ve ses kaydı yok. Yabancı misafir de aynı kurala uyar, dil bahanesiyle sınır değişmez.
Akşam yazın. Öğlen cevaplarım kısa olur, çünkü dışarıdayım. Balçova dışına aynı gece geçmem. Ben Rana Derya. Yağmur Balçova’da camı ıslatırken Rana Derya perdeyi kapatır. Islak ceketi kapıya alır, halıya bastırmaz. Saat dolunca veda kısa olur, kapıda uzamaz.
Rana Derya hasta olduğu gün ilanı kapatır, yarım iyileşmiş halde kimseyi çağırmaz.
