Öğleden sonra müsait Kübra Leman

Akşamları dersim var. Ben Kübra Leman, 22 yaşındayım, Karabağlar’da okuyorum. Müsait olduğum vakit öğleden sonra, bire beş arası. 174 boyundayım, 64 kiloyum. Saçım kestane, gözlerim yeşil. Akşam yedi duyurusuna cevap veremem.

O saatler arasında ya sizin otelinize gelirim ya da benim bildiğim kısa süreli bir yer ayarlarız. Eve götürmem. Ders kaçırırsam bütün haftam bozulur, o yüzden saati uzatmam. Kondom kullanırım. Aceleci olsanız da ben süreyi ders ziline göre keserim.

Karabağlar kampüsünün görünür yerinde buluşmam. İsmim Kübra Leman. Hoca, sınıf, okul numarası sormayın. Gündüz hayatım ile bu sayfa birbirine değmesin. Uzakta bir davul sesi varsa Kübra Leman pencereyi aralık bırakmaz. Karabağlar’da sokak eğlensin, ev sakin kalsın. Duştan önce yatağa geçilmez.

Tırnak izi, morluk, ısırık istemem. Bunu şaka sanmayın.