Bu işe yeni başlayan Ece Handan

Bu işe yeni başladım, onu gizlemeyeceğim. Ben Ece Handan, 27 yaşındayım. Bayraklı’da bir arkadaşımın yönlendirmesiyle, kendi adıma ilan açtım. Boyum 167, kilom 54. Saçım sarıya çalan, gözlerim kahverengi. Heyecanım var, özgüvenim de var, ama her isteğe evet diyemem.

İlk görüşmeleri kısa tutuyorum. Bir saat. Tanışırız, birlikte oluruz, vedalaşırız. Kondom kullanırım. Sert fantezi, ikinci kişi ve kamera yok. Bunları duyunca ısrar ederseniz görüşmeyi başlamadan bitiririm. Yeni olduğum için kendimi korumayı öğreniyorum.

Yalnızca Bayraklı içinde, akşam saatlerinde müsaitim. Gündüz iş arıyorum, o saatleri karıştırmam. Adım Ece Handan. Birkaç ay sonra daha uzun geceler düşünebilirim. Şimdilik sözüm bir saatle sınırlı. Pazar günü hava kararırken Ece Handan kapıyı kapatır. Bayraklı’da son araç kaçmasın diye saati kendisi tutar. Islak taban halıya basmaz.

Ece Handan takvimi dolunca ilanı bir gün sessiz bırakır. Israr mesajını okumaz.