Gönül Funda önce konuşur

Kaba konuşanla oturmam. Ben Gönül Funda. 28 yaşındayım, Bergama’da yaşıyorum. 162 santim, 55 kilo, saç kestane, göz yeşil. İlk yarım saat yalnızca konuşmaktır. Bu size boşa geçen zaman gibi gelirse, daha uygun birini arayın.

Ne istediğinizi utanmadan ama bağırarak değil, düzgün söyleyin. Anlaşınca yatağa geçeriz. Anlaşamazsak çay parasını konuşup ayrılırız, darılmak yok. Kondom kullanırım. Alay, aşağılama ve sarhoş şaka bu evde sürmez.

Akşam saatleri uygundur. Bergama içinden yazın. Ben Gönül Funda. İkinci kez gelen kişi ilk seferki gibi yeniden anlatmak zorunda kalmaz, ama kaba olanın ikinci şansı olmaz. Merdiven ışığı Bergama’da kendiliğinden söner. Gönül Funda bunu bilerek çıkar, siz de telefon ışığına güvenmeyin. Son otobüs takvimin parçasıdır.

Ruj sürmem. Gelen kişi boyalı bir yüz değil, temiz bir yüz görsün isterim.