Beydağ’da yaşamıyorum, iki gece kalıyorum. Ben Janset Ada, 26 yaşındayım. Bavulumu perşembe akşamı indirir, cumartesi dönerim. Kaldığım otelin adı değişebilir, evim değildir. 169 boy, 50 kilo, sarıya çalan saç, kahverengi göz.
Bu iki günde en fazla üç kişi görürüm. Her birine ayrı saat veririm, kimseyi üst üste bindirmem. Birlikte olmayı acele ettirmem, çünkü şehre yorgun inerim ve ilk saati toparlanmaya ayırırım. Kondom kullanırım. Gece kulübü, açık mekan, arkadaş ortamı yok.
Pazar sabahı erken çıkarım. Yetişemeyen kişi bir sonraki gelişe kalır. Janset Ada olarak Beydağ’a ayda bir uğrarım, her hafta söz vermem. Komşu Beydağ’da akşam sulama yapıyorsa Janset Ada kapıda oyalanmaz. Selam kısadır, içerisi ayrıdır. Yeni olduğum için geceyi kısa tutarım.
Gitmeden önce banyoyu kullanın. Ayrılırken evi benim topladığımı bilin.
