Akşamları dersim var. Ben Leyla Jülide, 32 yaşındayım, Çeşme’de okuyorum. Müsait olduğum vakit öğleden sonra, bire beş arası. 166 boyundayım, 59 kiloyum. Saçım kestane, gözlerim yeşil. Akşam yedi duyurusuna cevap veremem.
O saatler arasında ya sizin otelinize gelirim ya da benim bildiğim kısa süreli bir yer ayarlarız. Eve götürmem. Ders kaçırırsam bütün haftam bozulur, o yüzden saati uzatmam. Kondom kullanırım. Aceleci olsanız da ben süreyi ders ziline göre keserim.
Çeşme kampüsünün görünür yerinde buluşmam. İsmim Leyla Jülide. Hoca, sınıf, okul numarası sormayın. Gündüz hayatım ile bu sayfa birbirine değmesin. Leyla Jülide gece dolmuşuna binmez. Çeşme’de dönüşü tek başına uzatmamak için saati erken kapatır. Sevgili vaadi yoktur, bir gece vardır.
Kapı zili çalışmazsa bir kez vurun. Üçüncü vuruşta komşu uyanır.

