Sabırlı ve deneyimli Nihan Derya

Acemi değilim ve bunu genç görünmek için saklamam. Nihan Derya, 29 yaşında, Çeşme’de uzun süredir oturuyorum. Boyum 172, kilom 53. Saçım kestane, gözlerim yeşil. Çekingen gelen kişiye bağırarak yol göstermem. Ne istediğini birlikte, yavaşça tarif ederiz.

Tecrübe, her isteğe evet demek değildir. Kondom kullanırım. Can yakan, aşağılayan, acele eden kişiyle süreyi kısa keserim. Utanan kişiyle oturup konuşurum, çünkü ilk kez gelen çok oluyor ve ben bunu mahcup etmeden karşılarım.

Çeşme’deki evim düzenlidir. Randevuyu akşam saatlerine verin. Gündüz komşu ve market işi vardır. İsmim Nihan Derya. Yaşımı küçülterek yazmayın, ilanda gördüğünüz yaş doğrudur. Nihan Derya gece dolmuşuna binmez. Çeşme’de dönüşü tek başına uzatmamak için saati erken kapatır. Sevgili vaadi yoktur, bir gece vardır.

Kışın ev geç ısınır. Erken gelip ayazda beklemeyin, saatinde çalın.