Bu işe yeni başlayan Özge Funda

Bu işe yeni başladım, onu gizlemeyeceğim; Ben Özge Funda, 26 yaşındayım. Çiğli’de bir arkadaşımın yönlendirmesiyle, kendi adıma ilan açtım; Boyum 165, kilom 64; Özge Funda bu noktayı ilk mesajda açıkça belirtir. Saçım sarıya çalan, gözlerim kahverengi; Heyecanım var, özgüvenim de var, ama her isteğe evet diyemem; bu sınırı Özge Funda görüşme boyunca değiştirmez.

İlk görüşmeleri kısa tutuyorum; Bir saat; Özge Funda bu noktayı ilk mesajda açıkça belirtir. Tanışırız, birlikte oluruz, vedalaşırız; Kondom kullanırım; bu sınırı Özge Funda görüşme boyunca değiştirmez. Sert fantezi, ikinci kişi ve kamera yok; Bunları duyunca ısrar ederseniz görüşmeyi başlamadan bitiririm; Özge Funda için bu ayrıntı Çiğli içinde nettir. Yeni olduğum için kendimi korumayı öğreniyorum; bu konuda Özge Funda sonradan pazarlık yapmaz.

Yalnızca Çiğli içinde, akşam saatlerinde müsaitim; Gündüz iş arıyorum, o saatleri karıştırmam; bu sınırı Özge Funda görüşme boyunca değiştirmez. Adım Özge Funda; Birkaç ay sonra daha uzun geceler düşünebilirim. Şimdilik sözüm bir saatle sınırlı; Sahil yolu Çiğli’de kapanırsa tarif değişir, saat değişmez; bu konuda Özge Funda sonradan pazarlık yapmaz. Özge Funda bunu mesajda bir cümleyle yazar; Söz bugünkü saatte biter, yarına taşmaz.

Özge Funda takvimi dolunca ilanı bir gün sessiz bırakır; Israr mesajını okumaz.