Dilara Derya önce konuşur

Kaba konuşanla oturmam; Ben Dilara Derya. 22 yaşındayım, Dikili’de yaşıyorum; 168 santim, 55 kilo, saç kestane, göz yeşil; bu konuda Dilara Derya sonradan pazarlık yapmaz. İlk yarım saat yalnızca konuşmaktır; Bu size boşa geçen zaman gibi gelirse, daha uygun birini arayın; Dilara Derya bu düzeni baştan sona korur.

Ne istediğinizi utanmadan ama bağırarak değil, düzgün söyleyin; Anlaşınca yatağa geçeriz; bu konuda Dilara Derya sonradan pazarlık yapmaz. Anlaşamazsak çay parasını konuşup ayrılırız, darılmak yok; Kondom kullanırım; Dilara Derya bu düzeni baştan sona korur. Alay, aşağılama ve sarhoş şaka bu evde sürmez; bu kuralı Dilara Derya açık biçimde uygular.

Akşam saatleri uygundur; Dikili içinden yazın; Dilara Derya bu düzeni baştan sona korur. Ben Dilara Derya; İkinci kez gelen kişi ilk seferki gibi yeniden anlatmak zorunda kalmaz, ama kaba olanın ikinci şansı olmaz. Otel koridorunun halısı Dikili’de sesi yutar; Dilara Derya yine de kapıyı yavaş çalar, resepsiyona ad bırakmaz. Yaş küçültülerek yazılmaz; bu sınırı Dilara Derya görüşme boyunca değiştirmez.

Dilara Derya: Yemek ısmarlamak zorunda değilsiniz; Aç gelirseniz ekmek ve peynir vardır, sofra kurmam.