Günde iki kişiden fazlasını görmem. Ben Çağla İpek. 22 yaşındayım, Kiraz’da oturuyorum. 171 santim, 55 kilo, saçım kumral, gözlerim koyu kahve. Sabahları kimseye kapı açmam; uyku benim için pazarlık değildir.
İlk görüşme öğleden sonra, ikincisi akşam olur. İkisinin arası en az üç saattir, çünkü duş alırım, çarşafı değiştiririm, kendime gelirim. Acele bir üçüncü mesaj görürsem cevap vermem. Kondom kullanırım. Sert oyun, bağırma ve iz bırakmak yok.
Takvimi ben tutarım. Kiraz dışından aynı gün gelmek isteyen olursa reddederim. Çağla İpek olarak sözümü iki kişiyle sınırladım ve bunu bozmam. Avludaki incir Kiraz’da yazın yapraklanır. Çağla İpek altına randevu vermez, oda içeride kalır. Türkçe konuşulur, sınır dil bahanesiyle değişmez.
Çağla İpek güler, ama alay eden espriye gülmez. Sınırı bir kez hatırlatırım.

