Bu işe yeni başlayan Sevgi Leman

Bu işe yeni başladım, onu gizlemeyeceğim. Ben Sevgi Leman, 30 yaşındayım. Narlıdere’de bir arkadaşımın yönlendirmesiyle, kendi adıma ilan açtım. Boyum 169, kilom 59. Saçım sarıya çalan, gözlerim kahverengi. Heyecanım var, özgüvenim de var, ama her isteğe evet diyemem.

İlk görüşmeleri kısa tutuyorum. Bir saat. Tanışırız, birlikte oluruz, vedalaşırız. Kondom kullanırım. Sert fantezi, ikinci kişi ve kamera yok. Bunları duyunca ısrar ederseniz görüşmeyi başlamadan bitiririm. Yeni olduğum için kendimi korumayı öğreniyorum.

Yalnızca Narlıdere içinde, akşam saatlerinde müsaitim. Gündüz iş arıyorum, o saatleri karıştırmam. Adım Sevgi Leman. Birkaç ay sonra daha uzun geceler düşünebilirim. Şimdilik sözüm bir saatle sınırlı. Sevgi Leman görevliye tarif edilmesinden hoşlanmaz. Narlıdere’de odanın numarasını mesajda ister, lobide beklemez. Ücret kapıda yeniden konuşulmaz.

Yazın klima açık olur. Üşüyorsanız söyleyin, pencereyi açmam.