Işık Jülide önce konuşur

Kaba konuşanla oturmam. Ben Işık Jülide. 30 yaşındayım, Ödemiş’te yaşıyorum. 172 santim, 50 kilo, saç kestane, göz yeşil. İlk yarım saat yalnızca konuşmaktır. Bu size boşa geçen zaman gibi gelirse, daha uygun birini arayın.

Ne istediğinizi utanmadan ama bağırarak değil, düzgün söyleyin. Anlaşınca yatağa geçeriz. Anlaşamazsak çay parasını konuşup ayrılırız, darılmak yok. Kondom kullanırım. Alay, aşağılama ve sarhoş şaka bu evde sürmez.

Akşam saatleri uygundur. Ödemiş içinden yazın. Ben Işık Jülide. İkinci kez gelen kişi ilk seferki gibi yeniden anlatmak zorunda kalmaz, ama kaba olanın ikinci şansı olmaz. Işık Jülide cumartesi otogardan iner. Ödemiş’te hafta içi sözü yoktur, pazar dönüşü de pazarlığa açık değildir. Ayakkabı kapıda çıkar.

Ruj sürmem. Gelen kişi boyalı bir yüz değil, temiz bir yüz görsün isterim.