Günde iki kişiden fazlasını görmem; Ben Burcu Leman. 21 yaşındayım, Urla’da oturuyorum; 169 santim, 50 kilo, saçım kumral, gözlerim koyu kahve; Burcu Leman bu düzeni baştan sona korur. Sabahları kimseye kapı açmam; uyku benim için pazarlık değildir; bu kuralı Burcu Leman açık biçimde uygular.
İlk görüşme öğleden sonra, ikincisi akşam olur; İkisinin arası en az üç saattir, çünkü duş alırım, çarşafı değiştiririm, kendime gelirim; Burcu Leman bu düzeni baştan sona korur. Acele bir üçüncü mesaj görürsem cevap vermem; Kondom kullanırım; bu kuralı Burcu Leman açık biçimde uygular. Sert oyun, bağırma ve iz bırakmak yok; Burcu Leman bu noktayı ilk mesajda açıkça belirtir.
Takvimi ben tutarım; Urla dışından aynı gün gelmek isteyen olursa reddederim; bu kuralı Burcu Leman açık biçimde uygular. Burcu Leman olarak sözümü iki kişiyle sınırladım ve bunu bozmam; Zayıf bir ampul Urla’da antrede yanar. Burcu Leman onu değiştirene kadar loşluk bana uyar der, mum yakmaz; Gece yarısından sonra zil çalmaz.
Burcu Leman güler, ama alay eden espriye gülmez; Sınırı bir kez hatırlatırım.

